BilCity i Bollnäs logotyp

Lediga tjänster

Biluthyrare / löpande redovisning

Vi söker dig

som vill bli en del av vårt team och tillsammans med oss bidra till en trivsam arbetsplats med nöjda kunder!

För att trivas i rollen bör du ha ett högt kundfokus, gilla varierande arbetsuppgifter där det krävs en förmåga att hålla många bollar i luften. Du bör ha en god kommunikativ förmåga samt en förmåga att lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete. Du gillar logistik då det är lite som att lägga pussel att få ihop dagarna med våra hyrbilar. Du har god datavana lätt för att lära dig olika datasystem.

Vi söker dig om är positiv, gillar att samarbeta och vill ha roligt på jobbet tillsammans med oss – en stor vikt kommer därför att läggas vid din personlighet.

Om oss

BilCity i Bollnäs AB har en gedigen erfarenhet av branschen. Vi är auktoriserade återförsäljare av Opel. På vår verkstad så servar och reparerar vi förutom Opel även Saab, Fiat Professionell och Chevrolet ambulanser. Vi hyr ut bilar via Avis Biluthyrning både i Bollnäs och Söderhamn. Företaget har funnits i befintlig tappning sedan 1991. Biluthyrningen har vi haft i vår verksamhet i snart 15 år. Vi är i dagsläget ca 10 anställda.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att sköta det mesta som har med biluthyrningen att göra. Ta emot bokningar, upprätta hyreskontrakt, lämna ut bilar samt styra upp logistiken kring våra hyrbilar. I viss grad kan tjänsten även innebära att flytta bilar mellan våra orter i Bollnäs och Söderhamn eller att hämta hem hyrbilar som lämnats på annan ort. För vår logistiks del kan det vara ett plus om du är bosatt i Söderhamn och därmed kan ta med dig hyrbilar till och från Bollnäs dagligen.

Utöver hyrbilsverksamheten kommer du även att sköta mycket av den löpande redovisningen såsom t.ex. leverantörsreskontra och kundinbetalningar. På sikt ser vi även gärna att du deltar i månadsavstämningar, detta är dock något som vi kan ha som utvecklingsområde om du saknar tidigare erfarenhet kring detta.

Tjänsten går att få som 75%-100% utifrån önskemål.

Kvalifikationer

Vi kräver B-körkort. Utöver det bör du ha goda administrativa färdigheter, god dator- och systemvana. Du bör ha läst företagsekonomi på gymnasienivå eller ha motsvarande erfarenhet.

Du talar och skriver svenska mycket väl, samt har goda kunskaper i engelska.

Ansökan

Skicka in din ansökan snarast då urval kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 21/1.

Ansökan mailas till: hanna.savenas@bilcitybollnas.se

Eventuella frågor besvaras av Hanna via mail eller på telefon: 0278-13772

Varmt välkommen med din ansökan!

BilCity i Bollnäs AB, Bollnäs
Hantverkargatan 1
821 30 Bollnäs

Telefon: 0278 - 133 80E-post: info@bilcitybollnas.se
Bilförsäljning
Mån-Fre: 09.00-17.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt
Service & Verkstad
Mån-Fre: 07.00-16.00
Helger: Stängt
Avis hyrbilar
Mån-Fre: 08.00-17.00
Helger: Stängt
Vid akut behov av hyrbil når ni oss alltid på 0278-198 00
Mellan jun-aug har vi stängt på lördagar samt lunchstängt mellan kl 12-13 på vardagar.
Producerad av 
crossmenu